Saknar verkligen min skrutt :(




Resten av bilderna!

Det var verkligen svårt o ta bilder på honom den här gången, han ville gosa hela tiden så när jag backade för o få rätt avstånd till honom så följde han efter! Ja, man ser ju hur bilderna blev! :P




Hej vill du gosa lite med mig kanske?




Fast han är snygg oavsett hur bildens vinkel blir ;D

Smakprov

Sa ju senast att jag knäppte några bilder vid besöket, här kommer ett smakprov! Skriver en liten beskrivning av hur det gick till, lite roligt ;)


älskardigmestavalltivärlden <3
puss på min älsklingskille

Tiden går

Haha tiden går lite väl fort ibland ;)
Som jag skrev i tidigare inlägg så åkte ju Jake tillbaka till lösdriften. Mamma åkte dit dagen efter o var med när de släpptes ut. Han hade skött sig så fantastiskt bra! :D Mamma skickade ett mms med en bild dä Jake o hans kompis stod o "pussades"! ;) Hihi han är att lite gay.. hihi nej då men han hade varit super lugn och varken sprungit runt eller gnäggat som en tok. Det känns verkligen asbra. Det känns som att jag inte behöver oroa mig det minsta, det gjorde jag verkligen innan! Nu känns det bara kul! :D

Jag o pappa åkde dit i lördags o kolla till dem, och han var så lugn han kunde bli! Jag gick vid ett tillfälle imn till hagen o gosade med honom. Sedan när jag skulle gå ut ur hagen följde han med mig ända fram till grinden! När jag gått runt knuten på stallet (som ligger precis vid hagen) o han inte såg mig så gnäggade han! Och han gnäggade i nästan tio minuter! Aww min bebis <3 :´)
Tog lite bilder, de kommer senare! :)

Fast! :)

Idag åkte Jake tillbaks till lösdriften! Anledningen till att jag inte skivit något om det förn´s nu är att det bestämdes i går kväll ;)

Klockan halv sex kom vår granne för att hjälpa till med lastningen. Han fick ju åka iväg själv den här gången.Det gick nästan skrattretande lätt! Max två minuter efter det att han satt första hoven på rampen stängde vi luckan, och han var inne! Så sjukt duktig var han, jag är så stolt! :´) Hihi

Väl framme efter ca 40 minuters färd, fick han gå in i en box. V tog även in den andra fölisen. Men efter typ 10 minuter släppte vi ut honom igen och tog i stället in en av hennes fölston. Detta för att fölisarna triggade varandra och busade ;D Hihi, det får de göra i morgon!

Just det, apr. på i morgon, så åker mamma dit tidigt på morgonen, så att hon kan vara med när de släpper ut vår lilla illbatting. Bara för o se så att inget händer! Därför har jag stallet här hemma i morgon bitti, därför är det nog dags för mig o dra på dejt med kudden nu! ;) Har tyvärr inga bilder på baby från idag, men jag skall försöka ta några när vi hälsar på honom!

Gammal bild från när de släpptes på lösdriften senast! Detta alltså första träffen med flocken ;)
Hihi diggar babys svans  ;D



//

Går i tankar

Tänker och funderar ang. detta men Jakes färg ;) Vad kommer han få för färg när han tappar sitt tjocka vinterbo? Det skall bli kul o se, jag tror han kommer bli mer åt hållet brun än svart men med inslag av gulbrun! Detta för att han numera skiftar i brunt och på vissa partier, gulbrunt! Men han är fortfarande väldigt mörk! Har dock inga nytagna bilder så jag kan visa hur han ser ut nu. Spännande är det i alla fall, vi får se vad det blir ;)




Mamma Wannabe


Pappa Twiligt
//

ok!

Kort om hur det är nu:
- Jakes hov är nu "helt fin" enligt hovslagaren! :D Äntligen!
- Wannabe är nu rund o fin igen :D
- Wannabe har fått byta box, så numera står de inte brevid varandra, utan snett mittemot= kan inte nosa etc. på varandra!

Allt tyder på att Jake snart kan få bege sig tillbaka till lösdriften o sin lekkompis, denna gång utan mamsen ;)

RSS 2.0